Voetproblemen

Ansi Shoe > Voetproblemen

Moeilijke voeten?  Pijnlijke voeten?  Je voeten vragen om aandacht.

Die gevoeligheid en pijn is als het rode lampje in je auto dat laat weten dat er controle nodig is. Die controle is schakelen naar een beter passende schoen volgens je eigen unieke voettype.

Heb je last van brede voeten, of heel smalle voeten, hamertenen, hallux valgus? Draag je steunzolen, ben je diabetespatiënt of  loop je veelal ongemakkelijk door een hoge gevoeligheid? Dan zijn comfortschoenen de oplossing en ben je bij Ansi Shoe aan het juiste adres.

Comfortschoenen

Een comfortschoen is een beter passende schoen voor uw voeten, volgens je eigen persoonlijke unieke voettype. Een passende schoen volgt de natuurlijke stand en afwikkeling van de voet en ondersteunt het lichaam op de juiste wijze. Goed schoeisel voorkomt niet alleen problemen, maar helpt ook om klachten weg te nemen..

Natuurlijk is het heel belangrijk dat schoenen passen bij uw stijl en voorkeur. Binnen onze uitgebreide collecties comfortschoenen hebben we  voor de jongeren de  frisse en moderne modellen,  voor  ouderen de meer tijdloos stijlvolle klassieke modellen beschikbaar.

Comfortabel is de nieuwe trend, sneakers zijn het nieuwe normaal. Ontwerpers stemmen hun collecties af op een praktische en comfortabele leefstijl. Een trend die wij enorm aanmoedigen

Schoenen zijn er dan ook voor iedereen die kiest voor comfortabel, pijnvrij en vrij te bewegen.

Goede schoenen

Een goede schoen bestaat uit de juiste lengte, breedte, en hoogte en heeft een stevige hiel.

  • een goede schoen heeft grip, steun en stabiliteit.
  • een goede schoen is alleen buigzaam in het voorste deel.
  • goed schoeisel bestaat uit ademend materiaal.

Uw schoen is pas comfortabel als hij in alle opzichten goed zit:  qua materiaal, steun, lengte, hoogte, en breedte. Uw tenen moeten vrij kunnen bewegen.

Het kiezen van de juiste schoen voor uw voeten is een vak apart. Bij AnsiShoe kunnen we u daar perfect bij helpen. Met de brede kennis en ervaring op het gebied van schoenen, voetadvies en voetbehandelingen weten wij wat (uw) voeten willen.

Elk gevoelig voetprobleem zorgt voor een uitdaging, hier maken we gebruik van onze  inleving, kennis en ervaring om tot een oplossing te komen. We adviseren graag met extra voeten tips “ door het volgen van opleidingen en bijscholingen”. Deze uitdaging heeft mij voldoening en deze meerwaarde aan kennis maakt onze zaak uniek.

Het stappen, bewegen herwinnen, door het dragen van het juiste schoeisel aan je voeten. Dit komt je mobiliteit en gezondheid ten goede tot op hoge leeftijd.

Schoenen voor diabetici

Voor diabetici hebben we modellen zonder naden in ons aanbod zodat er geen drukplaatsen zijn. ook bij ouderen die minder mobiel zijn en mensen met Hallux-valgus (knobbel aan de zijkant van de grote teen) of met hamertenen  zijn deze modellen een welkome en mooie comfortabele oplossing.

Extra service

Zit de schoen die je zo leuk vindt toch niet helemaal zoals verwacht? Ook daar hebben we een oplossing voor! Want onze service gaat echt ver. Een hogere hak of lagere hak? Een kortere of langere velcro? Wat extra ruimte op een of ander knelpunt?

We lossen het graag voor je op. Het onderhoudsadvies krijg je erbovenop. Dat is vanzelfsprekend. Hebben deze tips toch niet het gewenste resultaat? Spring even binnen met je schoenen en wij zorgen voor het juiste persoonlijke advies!  U kan bij ons terecht voor vakkundige schoenreparaties en kleine aanpassingen, zoals bijvoorbeeld een correctie bij beenlengteverschil.