Wandelschoenen

Ansi Shoe > Wandelschoenen

Heel wat mensen hebben het wandelen opnieuw ontdekt. Het is een gezonde sport die goed is voor geest en lichaam. Het genieten van buiten zijn in een natuurlijke omgeving heeft energie. Waar u ook wil wandelen, veelvuldig of af en toe, het is belangrijk om de juiste schoen te dragen afgestemd op uw voettype.

Als Nordic Walking instructor heb ik de ervaring en kan ik u persoonlijk adviseren zodat u een wandelschoen vindt met de juiste pasvorm en het doel dat je voor ogen hebt.  Zo wordt wandelen opnieuw een totale beleving. Onze collectie wandelschoenen bieden voldoende steun, demping en zorgen voor goede grip. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo hebben we modellen die voorzien zijn van een waterdichte, ademende Gore-Tex voering.

Lowa heeft een breed gamma wandelschoenen. Waar je ook wil gaan wandelen, in het assortiment van Lowa vind je gegarandeerd een model dat past. Van laag tot middelhoog, in verschillende uitvoeringen en kleuren. De meeste zijn uitgevoerd met een Gore-tex membraan waardoor ze tegelijkertijd waterdicht als ademend zijn. Lowa’s kunnen tegen een stootje en bieden het comfort waar je lang wandelplezier mee hebt.

Tips voor het onderhouden van een Lowa schoen >

Grisport

Grisport is een Italiaanse allrounder. De schoenen van Grisport kunnen gedragen worden als wandelschoen, maar evengoed als werkschoen. De modellen van Grisport beschikken over een goede waterbestendigheid en tegelijk ook ademend vermogen dankzij het technologisch membraan. Ze zijn geschikt voor steunzolen.

Wandelkousen

De kousen van Lowa maken indruk door de veelzijdigheid en het enorme comfort. Of je ze nu draagt in het dagelijks leven of tijdens een pittige wandeling, de combinatie van een heerlijk zacht voetbed, padding bij de middenvoet en bescherming bij de hiel zorgt voor het best mogelijke comfort in elke situatie.

Sidas

De 3Feet inlegzolen van Sidas zijn bedoeld voor outdoor liefhebbers die geen specifieke klachten of voetafwijkingen hebben, maar wel op zoek zijn naar meer ondersteuning en comfort.

Voor elk type voet bieden de comfortabele 3Feet inlegzolen het juiste loopcomfort en ondersteuning. Deze inlegzolen hebben drie individuele gedeelten die ieder op hun eigen manier je voeten ondersteunen. Drukpunten worden voorkomen en je houding wordt verbeterd. De zooltjes zijn gemaakt van kunststof en hebben gel-pads die zorgen voor de benodigde demping.

  • Heb je een voet met een hoge voetboog? Dan is jouw voet gebaat bij comfort, ondersteuning van de voetboog en een optimale verdeling van de druk.
    Voor dit voettype adviseren we de HIGH-zolen.
  • Wanneer jouw voet een medium voetboog heeft, dan heb je naast comfort ook behoefte aan een versteviging van de hiel en stabiliteit.
    Voor dit voettype adviseren we de MID-zolen.
  • Voeten met een lage voetboog hebben behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van de voetboog.
    Voor dit voettype adviseren we de LOW-zolen.

Wens je meer inlichtingen over deze zolen en hoe deze jou kunnen helpen? Kom dan langs in de winkel, samen kijken we welk type er best bij jouw voeten past.