De focus bij Ansi Shoe ligt op voetcomfort en pasvormschoenen.  Voor ieder voettype en voor verschillende voetklachten hebben we een geschikte schoen in huis. In onze comfortmodellen ligt een uitneembaar voetbed, waardoor ze geschikt zijn voor eigen correctiezolen. Ook voor bredere zolen hebben we een passend paar in huis. We werken met merken in halve maten en in breedtematen. Zo gaat ons gamma van heel smal tot heel breed. De gebruikte materialen zijn zacht en de naden zijn mooi weggewerkt waardoor je ze aan de binnenkant niet voelt.

Ons voetadvies is maatwerk.

Schoenen voor steunzolen

Meer en meer mensen dragen tegenwoordig steunzolen. Dat heeft heel wat voordelen als je kampt met voetklachten. Toch blijft het een hindernis die overwonnen moet worden. Gelukkig kan je hiervoor bij Ansi Shoe terecht.

Geschikte schoenen

Bij Ansi Shoe helpen we je graag om een schoen te vinden waar je steunzool perfect in past, die je voet voldoende omsluit en steunt, maar toch voldoende beweeglijkheid in de voorvoet en ruimte aan de tenen biedt. De laatste jaren zorgen de fabrikanten voor heel wat vernieuwing in de  comfort collecties. Een verjongde uitstraling, leuke kleuren en toffe en trendy prints. Deze vind je terug in ons ruime assortiment.

Ook sandalen voor steunzolen

Leuk om weten, wij hebben een ruim aanbod in sandalen geschikt voor het dragen met je steunzolen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen vlot verstelbaar met klittenband sluiting. Leuk om af te wisselen met je gesloten schoenen, zo krijgen je tenen de ruimte om vrij te bewegen en even op adem te komen.
Een perfect alternatief voor de slipper. Deze werken te veel het klauwen van de tenen in de hand en kunnen hoger in het lichaam tot klachten leiden. Eveneens in het kader van “valpreventie” worden slippers afgeraden.

Schoenen voor extra gevoelige voeten

Voor diabetici hebben we modellen zonder naden in ons aanbod zodat er geen drukplaatsen zijn. Ook bij ouderen die minder mobiel zijn en mensen met hallux valgus (knobbel aan de zijkant van de grote teen) of met hamertenen zijn deze modellen een welkome en mooie comfortabele oplossing.

Hoe gaan we te werk:

We luisteren naar je wensen en observeren aandachtig je twee voeten en de stand van de tenen. Je eigen persoonlijke steunzolen worden beoordeeld, samen met de schoenen die je nu draagt. Hieruit valt heel veel af te lezen.
Ook verschillen in de twee voeten zijn belangrijk informatie die we op deze manier kunnen achterhalen. Dit alles samen vormt het vertrekpunt om de basis te leggen van je nieuwe schoenen. Van hieruit kunnen we dan ook een selectie voorstellen van de meest geschikte schoenmodellen.

Ons voetadvies is een totaal pakket, maar de voeten vormen dan ook de fundamentele basis van waaruit alles valt of staat.

Deel met iemand

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *