Heb jij last van je voeten? Een hallux valgus, hielspoor of een andere voetklacht? Door je voeten sterk te trainen, voorkom en verminder je voet- en houdingsklachten. 

 

Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn onder andere trainingen voor de hallux valgus, hielspoor, klauw- en hamertenen en metatarsalgie (voorvoetpijn). Ook biedt Voetentraining een korte en krachtige training voor iedereen die zijn of haar voeten gezond wil houden.

Door het trainen van de spieren in je voeten, maak je de voet weer stevig en soepel. Daardoor verminder en voorkom je voetklachten.

Klik op de banner en bekijk de mogelijkheden op de site van Voetentraining.nl

 

 

 


Cursus voetoefeningen voor professionals

Voetoefeningen voor proffesionals

Zie jij als professional veel mensen met voetklachten?

Voeten zijn het fundament van het lichaam. Veel klachten aan de nek, de schouders of de rug zijn terug te leiden op de stand van de voeten.

Toch wordt bijna alles getraind, behalve de voeten. Je krijgt de tip om stevige schoenen te dragen, maar dat is eigenlijk helemaal niet goed voor de voetspieren. De voetspieren hoeven dan veel minder te doen en verzwakken.

Jij als professional kan onze voetoefeningen goed gebruiken. In je praktijk, in je lessen of  voor individuele begeleiding.

De cursus voetoefeningen is een aanrader voor iedereen die met mensen werkt en die ziet dat voetklachten de mobiliteit verminderen.

Klik op de banner en bekijk de mogelijkheden op de site van https://wijvoetentrainers.nl/opleiding-voetentraining-professionals/

Deel met iemand

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *